Koningskerk organiseert kleedjesmarkt met gratis ijs en pannenkoeken in Zwolle-Zuid

Koningskerk
Foto: Peter Denekamp

De Koningskerk organiseert zaterdag een kleedjesmarkt. Het evenement moet meer dan een gewone rommelmarkt worden. De kerk vindt het belangrijk om verbinding te maken en vreugde te brengen.

Tijdens de kleedjesmarkt kunnen mensen elkaar ontmoeten die elkaar anders niet zo snel tegenkomen. “Misschien vooral wel door mensen die anders weinig in een kerk komen,” aldus de organisator. In ieder geval komen er veel mensen uit de Koningskerk, onder wie jongeren. Ook de dominee van de kerkgemeenschap is van de partij.

Tijdens de kleedjesmarkt is er gratis drinken. Om 10.30 uur wordt er gratis ijs uitgedeeld en om 12.00 uur kan er gratis worden aangeschoven bij het pannenkoeken eten.

Mogelijk komt er ook een bus met kinderen van vluchtelingen die momenteel aan de Meeuwenlaan wonen. De organisatie laat weten blij te zijn dat alle kinderen in Zwolle de gelegenheid krijgen om mooi speelgoed te kunnen kopen.

De kleedjesmarkt vindt plaats op zaterdag 31 augustus tussen 10.00 en 13.00 uur bij de Koningskerk aan de Landsheerlaan 5.

Foto 1
Koningskerk - Foto: Peter Denekamp
Koningskerk
Foto: Peter Denekamp

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)