Zaterdag nostalgisch eerbetoon aan MTV Unplugged in Zwolle

The Unplugged Experience
Foto: The Unplugged Experience

Wie herinnert zich niet de krachtige uithalen van Kurt Cobain, de melancholische klanken van Alice in Chains, de luchtige popsongs van Oasis en Pearl Jam-frontman Eddie Vedder, die teksten op zijn arm schreef? Zaterdag staat Theater de Spiegel in het teken van een bijzondere muzikale avond: A Tribute to MTV Unplugged.

Het unieke concert brengt een ode aan het iconische MTV-programma uit de jaren negentig, waarbij muziek in haar puurste vorm centraal staat. Bezoekers kunnen zich verheugen op een avond vol klassiekers en indrukwekkende pareltjes, uitgevoerd door een groots muzikaal collectief.

Na een jaar vol optredens in diverse kerken in Nederland, treedt The Unplugged Experience dit seizoen voor het eerst op in het theater. Het theaterconcert biedt een variëteit aan songs van verschillende legendarische bands uit de MTV Unplugged-reeks.

In wisselende samenstellingen zal de band, bestaande uit zeventien muzikanten, semi-akoestische versies van nummers van onder anderen Nirvana, Alanis Morissette, Eric Clapton, Pearl Jam en Sinéad O’Connor ten gehore brengen. De originele muziekarrangementen blijven behouden, waardoor bezoekers worden meegenomen naar de sfeer van de jaren negentig.

Het concert begint zaterdag 5 oktober om 20.00 uur in Theater de Spiegel. Kaarten kosten tussen de 25 en 40 euro per stuk. Reserveren kan via de website van Zwolse Theaters.

Foto 1
The Unplugged Experience - Foto: The Unplugged Experience
The Unplugged Experience
Foto: The Unplugged Experience

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)