Nieuwe en vernieuwde winkels openen hun deuren in Kamper binnenstad

Van links af wethouder Bas Wonink, Judith van der Weerd en Patrick Kroon.
Foto: Emiro Smolders

Ondernemers Judith van der Weerd en Patrick Kroon hebben dinsdag hun nieuwe Bakker Bart geopend in de Oudestraat in Kampen. Samen met wethouder Bas Wonink knipten ze gisteren het roze lint bij de ingang van de vernieuwde bakkerszaak door. Vanochtend opende filiaalmanager Petra Tieks met haar team een filiaal van drogisterijketen Kruidvat in de winkelstraat.

Na een maand verbouwen is de vestiging van Bakker Bart uitgebreid en met honderd zitplekken twee keer zo groot geworden. Kampen is daarmee de eerste locatie in het land met het vernieuwde concept.

De verandering is buiten op straat al zichtbaar. Zo is er door het nieuwe terras en de entree meer roze in de Oudestraat gekomen. Ook de winkel is opnieuw ingedeeld. Wat niet verdwenen is dat de ovens, rijskasten en het smeereiland zichtbaar zijn en de geur van versgebakken brood te ruiken is. Iets wat sinds de opening van het eerste filiaal in 1977 in Nijmegen altijd zo is gebleven.

De Weerd en Kroon zijn trots op hun nieuwe winkel: “We hebben meer ruimte om onze gasten te ontvangen, en hebben zelfs een ruimte voor feestjes of vergaderingen.”

Foto's 3
Van links af wethouder Bas Wonink, Judith van der Weerd en Patrick Kroon. - Foto: Emiro Smolders
Van links af wethouder Bas Wonink, Judith van der Weerd en Patrick Kroon.
Foto: Emiro Smolders
De vernieuwde Bakker Bart in de Oudestraat. - Foto: Emiro Smolders
De vernieuwde Bakker Bart in de Oudestraat.
Foto: Emiro Smolders
Nieuwe en vernieuwde winkels openen hun deuren in Kamper binnenstad - Foto: Emiro Smolders
Foto: Emiro Smolders

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)