Kids Benefits Rally 2024 brengt 53.000 euro op voor goede doelen

De uitreiking van de cheques aan twee goede doelen.
Foto: Ronald McDonald Huis Zwolle

De Kids Benefits Rally, voorheen de Ronald McDonald Rally, heeft donderdag 53.000 euro opgebracht. Het grootste deel van het geld, 39.500 euro, werd geschonken aan Ronald McDonald Huis Zwolle, de resterende 13.500 euro ging naar Kind in Beeld.

Dit jaar startte de rally bij Campenaer Koffie in Kampen, waar Bert van den Dool het startschot gaf voor een rit richting de Veluwe. Via Heerde vervolgden de deelnemers hun weg om terug te keren naar Zwolle. Geheel volgens de traditie eindigde de rit bij het Deltion College. Daar werden de deelnemers enthousiast ontvangen door Raf en zijn familie, die veel steun hebben gehad van het Ronald McDonald Huis.

De organisatoren van de rally kijken tevreden terug op de editie 2024. “We hebben met elkaar genoten van een prachtige route, gezelligheid en natuurlijk de topopbrengst voor het goede doel waar we het allemaal voor doen,” zegt Sjoerd-Jan Feenstra. Evert Leideman vult hem aan: “Met deze opbrengst kunnen we kinderen helpen die het heel hard nodig hebben en zijn we in staat om een verschil te maken voor families die het zwaar hebben.”

Naast het steunen van de goede doelen viel er voor de deelnemers ook wat te winnen. In de sportklasse ging de eerste prijs naar Rutger Kwant en Hugo Meulenberg, terwijl Sander Boerboom en Stefan Sennema de tourklasse wonnen.

Foto 1
De uitreiking van de cheques aan twee goede doelen. - Foto: Ronald McDonald Huis Zwolle
De uitreiking van de cheques aan twee goede doelen.
Foto: Ronald McDonald Huis Zwolle

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)