Zwolle – Van vrijdag 1 oktober tot en met zondag 10 oktober duikt Culinair Zwolle de herfst in. Nu het bokbier weer geschonken gaat worden staat er bij 23 restaurants een 3-gangenmenu voor € 29,50 met ondermeer heerlijke wildgerechten centraal en zijn er bijzondere wijnarrangementen te proeven.
Bij de restaurants staat culinair genieten voorop. Wat te denken van een bitterballetje van het duivenboutje, in berkenbier gestoofd konijn met bloedworst en mirabellen? Of gebakken balkenbrij van wildzwijn? Een met kruidenkorst gebakken reebok rugfilet met ravioli van spitskool is ook niet te versmaden! Uiteraard wordt ook de gewone hazenpeper en een fazant met zuurkool geserveerd. Ieder restaurant heeft zijn eigen specialiteiten.
Restaurants
Bistro Bonne Femme, Stadcafé De Harmonie, Grand Café Tapasbar Las Rosas, The Peppermill, Weekends, Hotel Fidder, ’t Vliegerhuys, Drank & Spijslokaal de Atlas, ’t Pestengasthuys, restaurant de Agnietenberg, Moor fish and food, Hoogh gelagkamer, Hotel Wientjes, Hotel Fidder, Binnen eten & drinken, Koperen Kees Club & Restaurant, Os & Peper, Chinees restaurant Taiwan, Tapasbar La Bodega, Restaurant Poppe, Restaurant Pampus, Over de Tong en Xanders Bazaar wijnbar & keuken. Evenals de vorige edities steunt Oldenhof Kookkado deze actie van de diverse restaurants.