Hedon Presents: Want Want, Nou En en Clueless

Zwolle – Donderdag 31 maart is er weer een nieuwe editie van Hedon Presents met wederom drie steengoede bands voor de prijs van nul. De toegangsprijs is dus niet langer een excuus om deze acts niet te gaan zien en daarmee is deze avond bij uitstek dé manier om getalenteerde acts te ontdekken. Deze editie brengt lokaal talent Want Want, Nou En en Clueless naar het Zwolse poppodium Hedon.

Ex-gitarist van The Jeremy’s, Fokko Mellema, is tegenwoordig de frontman van het Zwolse kwartet genaamd Want Want. Naast Mellema op zang en gitaar, bestaat Want Want uit Adrian de Lange op drums, Jasper la Faille op bas en Bob Boeve op toetsen. Want Want maakt Nederlandstalige powerpop en is bekend van de single ‘Heleen’ die alleen op vinyl werd uitgegeven. Want Want werd door 3FM als Serious Talent bestempeld en mocht daarna spelen op Noorderslag.

Na het winnen van een tal aan prijzen (onder andere de Vara Bandcompetitie en de Oogst van Overijssel) brak Nou En landelijk door met het nummer Gothic Meisje. Nou En slaat met zijn powerpop de spijker op zijn kop. Op dit moment is Nou En o.a. in samenwerking met producer Jay Vandenberg en mixkoning Ronald Prent, bekend van o.a. Rammstein en Elton John, bezig met nieuw materiaal. Tijdens het optreden in Zwolle zal de band dan ook nieuw werk laten horen.

Clueless, nog altijd de ongekroonde koning van de powerpop, volgens muziekplatform 3voor12, heeft in september 2010 hun tweede volwaardige langspeler uitgebracht, getiteld Stuck On Repeat. Het album bevat veertien super melodieuze en catchy tracks zoals je van de band gewend bent. In vergelijking met de EP van ruim een jaar eerder valt echter wel op dat de plaat een stuk volwassener is; thema’s als liefde en dood worden solide neergezet, waarbij dynamiek een sleutelwoord is. Eerste single Just A Little Longer (On & On) is te beluisteren op Myspace en Hyves.

 

Hedon Presents: WANT WANT / NOU EN / CLUELESS

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle

Wanneer                     : Donderdag 31 maart

Open                          : 20:00 uur

Aanvang                     : 20:30 uur

Entree                         : GRATIS

Deze avond is gratis toegankelijk ter stimulering van opkomende bands uit de brede regio en wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel en Kunst & Cultuur Overijssel. Voor meer informatie kijk je op www.hedon-zwolle.nl .

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)