Mantelzorgers naar FC Zwolle

Zwolle – Op 22 april 2011 speelt FC Zwolle een wellicht historische avond! FC Zwolle is in de race voor het kampioenschap en naaste belager RKC Waalwijk komt op bezoek. Zilveren Kruis Achmea en Driezorg Mantelzorgondersteuning slaan de handen ineen en nodigen mantelzorgers (mensen die intensief en langdurig voor een vriend of familielid zorgen) uit om deze wedstrijd mee te maken vanuit de skybox van Zilveren Kruis Achmea, inclusief warm/koud buffet, hapjes en drankjes.

 22042011_fc_zwolle_definitief.jpg

Busvervoer wordt geregeld, er zijn opstapplaatsen in Zwolle vanuit vier Driezorglocaties. Deelname is geheel kostenloos! Het enige dat u hoeft te doen is zich aan te melden bij Driezorg Mantelzorgondersteuning. Wees er snel bij, er zijn maximaal 30 plaatsen beschikbaar, bij meer aanmeldingen zal er op 15 april worden geloot. U ontvangt hierover telefonisch bericht. Aanvang buffet is 18.00 uur, wedstrijd start om 20.00 uur. Aanmelden en meer informatie via woonzorgcentrum Fermate, tel. 038 – 468 66 40

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

8 gedachten over “Mantelzorgers naar FC Zwolle”

  1. Dit is echt geen 1 april grap, zilverenkruis achmea nodigt regelamtig groepen uit. En er zijn gewoon niet meer plaatsen.

  2. @ Ans, omdat het niet meer ruimte is in de box die Achmea “huurt”.
    En gelukkig zijn er regelmatig ander aktie’s voor mantelzorgers, en niet iedereen wil naar de voetbal.

Reacties zijn gesloten.