ZWOLLE – Met een goed en trots gevoel neemt directeur-bestuurder Gerke Brouwer afscheid van Openbaar Belang. Na ruim 9 jaar is een nieuwe uitdaging op zijn pad gekomen.
‘De afgelopen jaren heb ik met heel veel plezier bij Openbaar Belang gewerkt. De interne organisatie is geprofessionaliseerd en klaar voor de toekomst. En Openbaar Belang staat weer op de kaart. Ik blik terug op een geweldige samenwerking met de gemeente Zwolle, collega-corporaties en andere belanghouders. Met elkaar hebben we hard gewerkt om de volkshuisvesting in Zwolle te verbeteren. Mooie onderhoudsprojecten zoals de verbetering van de drie flats in Holtenbroek, het toevoegen van nieuwbouwwoningen aan het woningbezit, de revitalisering van de Binnengasthuisstraat (de 8 schatten van Zwolle) en natuurlijk de Herberg en het Hospice, allemaal zaken waar ik met een bijzonder goed gevoel op terug kijk.’
Vanaf 1 november gaat Gerke Brouwer als directeur-bestuurder bij Woongroep Marenland aan de slag. Een corporatie in de Eemsdelta (Appingedam e.o.), het hart van het Groningse aardbevingsgebied. Een nieuwe uitdaging in de steeds in beweging zijnde volkshuisvesting.
Een verschrikkelijke man waar ik een aantal jaren geleden mee te maken heb gehad. Verder wil ik er verder niet inhoudelijk op ingaan, vanwege de rechten op privacy en in dit geval voor alle betrokken partijen.
Zal wel weer een dikke bonus meekrijgen en in appingedam verder gaan graaien uit de ruif.
Effe lekker cashen en weer doorgaan.
Oja, die man die niet met zijn bewoners wilde praten omdat de handtekeningen voor de renovatie al binnen waren. En tijdens & nadien de problemen niet serieus nemen, omdat het zijn problemen niet waren. Ondertussen wel in het blaadje van de woningbouw opscheppen over hoe goed er naar de wensen van bewoners wordt geluisterd. Daar heb ik als (sociaal!) huurder nooit wat van mogen merken. Helaas.
Nieuwe ronde, nieuwe kansen:
hopelijk gaat dit in de toekomst, met een nieuwe directeur, stukken beter. 😀
Die nepgrijns op zijn gezicht is net zo onecht als hij durft te beweren dat bij voor de huurders opkomt. Deze meneer zit er alleen maar voor zijn centen en voor de rest interesseert het hem geen enkele malle moer. Hoe kan zo’n sociopaat in vredesnaam destijds terecht zijn gekomen bij een sociale woningbouwcorporatie?