DI-RECT keert in 2022 naar Hedon voor optreden

Foto van auteur

Foto: Set Vexy

Zwolle – Op vrijdag 18 maart komt de zeer populaire band DI-RECT naar Zwolle voor een optreden in Hedon. Het is dan maar liefst vier jaar geleden dat de Haagse rockers een optreden gaven in de Zwolse muziektempel.

DI-RECT gaf afgelopen najaar maar liefst twee uitverkochte shows in Ahoy ter ere van hun twintig jarige bestaan en keren nu terug naar Zwolle.

Begonnen in 1999 met een vliegende start en hits als ‘Just The Way I do’ en ‘Inside My Head’, was DI-RECT al snel niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzikale landschap. De vijftien jaar die daarop volgden waren een ‘Rollercoaster Ride’. Met negen albums, twee EP’s, diverse Top 10 hits, talloze awards en meer dan 3.000 live shows in binnen- en buitenland, heeft DI-RECT laten zien dat “they are here to stay”.

In 2009 nam Marcel Veenendaal het stokje over van zanger Tim Akkerman. De eerste single in nieuwe samenstelling ‘Times Are Changing’ werd de eerste #1 hit die de band ooit scoorde en deze droomstart luidde een heel nieuw tijdperk in. Het afgelopen jaar bracht de band hun succes album ‘Wild Hearts’ uit en scoorde ze hun grootste hit tot nu toe met het nummer ‘Soldier On’. Ondanks de coronapandemie wist de band tienduizenden mensen te bereiken met hun spectaculaire livestream concerten.

De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan via www.hedon-zwolle.nl en via Plato in Zwolle.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)