Samen voor Zwolle’: uitnodigingen via website

Foto van auteur

‘Samen voor Zwolle’ is het motto van het college. Daarmee wordt duidelijk gemaakt dat er állerlei partijen en organisaties werken aan de stad. Burgemeester en wethouders nemen dan ook graag een kijkje bij deze partners, of het nu bedrijven, organisaties of verenigingen zijn. Uitnodigingen voor bijzondere gelegenheden zijn daarom van harte welkom.

De collegeleden proberen zo veel mogelijk bijzondere evenementen, voorstellingen en andere bijeenkomsten bij te wonen. Organisaties of verenigingen kunnen een activiteit onder de aandacht van de gemeentebestuurders brengen. Via de website www.uitnodigen.zwolle.nl kan een uitnodiging aan de gemeente worden verstuurd. In een formulier kan onder meer de datum en het tijdstip en de aard van de activiteit worden doorgegeven.

Met deze service wordt het gemakkelijker om het gemeentebestuur een uitnodiging te sturen. Uiteraard wordt geprobeerd om zoveel mogelijk activiteiten te bezoeken, maar de agenda´s van de collegeleden lopen snel vol. Daarom is het belangrijk om vroegtijdig een uitnodiging te verzenden, bij voorkeur uiterlijk vier weken van tevoren. Bovendien blijft gelden: niet álle activiteiten kunnen bezocht worden.

Om een uitnodiging te sturen aan de 39 gemeenteraadsleden van Zwolle kan een bericht worden gestuurd aan raadsgriffie@zwolle.nl of via www.gemeenteraadzwolle.nl.