The Sheer treedt op in Zwolle

Foto van auteur

Zaterdag aanstaande zal in Hedon de succesvolle formatie THE SHEER haar zalige popliedjes uitstrooien over het publiek.


The Sheer hier tijdens de Grasweek in Zwolle

The Sheer is één van de beste livebands van Nederland. Dat hebben ze de afgelopen jaren wel bewezen op Noorderslag, Lowlands, Pinkpop en een honderdtal andere podia. The Sheer rockt, bruist en knalt. Op het podium én op plaat. Met vier hits, een Zilveren Harp en een 3FM Award op zak is de band nu klaar voor hoofdstuk twee. “Understand” is de opvolger van de succesvolle single “The girl that lost her mind Pt. 1”. Beide songs zijn afkomstig van het album “Feel The Need” dat in mei 2006 is uitgebracht.

“Understand”, de nieuwe single van The Sheer, is de titelsong van de nieuwe EA Sports game “FIFA 07” die eind september op de markt komt. Het is de eerste keer dat een Nederlandse band de titelsong van een Electronic Arts spel voor zijn rekening neemt. Een ware primeur! En dankzij de wereldwijde lancering van “FIFA 07” zal The Sheer ook internationale muziekharten veroveren.

Support wordt verzorgd door Zwolse-trots-in-bange-dagen: The Junes. Hun liedje “For Life” werd de afgelopen weken elke dag door 3FM gedraaid en daarnaast zitten er maar liefst vier Junes-liedjes in de nieuwe Nederlandse film: “Afblijven”. Kortom: de heren timmeren serieus aan de weg!

De zaal gaat zaterdag 14 oktober open om 20:30u. Kaarten kosten € 15,00 en zijn verkrijgbaar bij VVV en Plato te Zwolle en via www.hedon-zwolle.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)