IK TOON op de stoep: doe jij mee?

Foto van auteur

Foto: Top Of The Hill

Zwolle- Sta jij te popelen om op te treden en heb je zin om een leuke, enthousiaste, swingende act aan de inwoners van Zwolle te laten zien? Doe mee aan IK TOON op de stoep, een karavaan van vertellers en muzikanten die op 21 en 22 mei door de wijken van Zwolle trekt. Meld je nu aan!

Je kunt je aanmelden met een band, een muziekduo, een koor, orkest, dansgroep of andere kunstvorm. IK TOON op de stoep wordt georganiseerd door Stadkamer en Zwolle Unlimited. Samen met andere amateurartiesten en drie trekkers met platte wagen ga jij optreden op straat. Met strobalen wordt een tribune gebouwd en de kar is dan het podium. De optredens zijn gratis toegankelijk en worden gehouden tussen tien uur ’s morgens en vijf uur ’s middags. De locaties worden nog bekendgemaakt.

Jonge vertellers

IK TOON op de stoep wordt georganiseerd door Festivalplatform Zwolle Unlimited, in opdracht van Stadkamer. Daarbij krijgt Zwolle Unlimited ondersteuning van de jonge verhalenvertellers van het Vertellersgilde van Productiehuis De Verhalenboot. De jonge verhalenvertellers zijn leerlingen van Van der Capellen Scholengemeenschap. Zij verzorgen de presentatie en vertellen verhalen tussen de concerten door.

Zo meld je je aan

Er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Om mee te doen, moet je zaterdag 21 óf zondag 22 mei beschikbaar zijn op de ochtend of de middag. Dan doe je twee optredens van maximaal 20 minuten. De optredens moeten akoestisch zijn, dus zonder versterking uitgevoerd kunnen worden. Ook moet je 1 april ’s avonds vanaf 19.30 uur beschikbaar zijn voor de kick-off.

Aanmelden kan via www.zwolleunlimited.nl/iktoon.