Opleiding Green design van Zone.college in actie voor de Oekraïne

Foto van auteur

Foto: Zone.college

Zwolle – Studenten en docenten van de opleiding Green design zijn geraakt door de gebeurtenissen in de Oekraïne. Ze hebben daarom een ludieke actie opgezet om geld in te zamelen voor giro 555.

Op donderdag 31 maart gaan de studenten de straat op om op verschillende plekken in Zwolle tulpen te verkopen voor dit goede doel.

De actie
De studenten staan tussen 12.00 en 15.00 uur op drie plekken in Zwolle. Dit zijn: het Lübeckplein, de ingang van het station en op de Grote Markt. Ze verkopen de tulpen voor
€ 4,50 per bos. In verband met de veiligheid van de studenten en het gemak voor de klant kan er alleen digitaal betaald worden.

Samenwerking
Voor deze actie is de samenwerking gezocht met de firma van Meer uit Creil. Zij staan helemaal achter deze actie en leveren de tulpen daarom tegen inkoopprijs.

Deze actie steunen?
Uit onderzoek blijkt dat bloemen mensen blij maken. Wil jij jezelf of iemand anders blij maken met deze tulpen? Kom dan op donderdag 31 maart naar één van de verkooppunten en koop een bos tulpen. Op het Instagram-kanaal van de opleiding @green.design_college wordt na afloop van de actie bekend gemaakt wat de opbrengst is.