Korfbalvereniging Oranje Zwart bindt nieuwe hoofdsponsor

Foto van auteur

Foto: Alwin Vrijburg

Zwolle – Het logo van de nieuwe mede-hoofdsponsor Lunchcafé op de Vrolijkheid zal op de shirts prijken van de selectie van Oranje Zwart.

Oranje Zwart is erg blij met deze nieuwe sponsor. Na een jarenlange samenwerking tussen de twee partijen, wordt nu een volgende stap gezet. “Als ondernemer vind ik het belangrijk dat ik een maatschappelijk bijdrage kan leveren. Alwin Vrijburg (sponsorcommissie Oranje Zwart) nam het initiatief om de sponsormogelijkheden met mij te bespreken. Gezien de prettige samenwerking van de afgelopen jaren ben ik hierop ingegaan” aldus Egbert Mulder, eigenaar van het lunchcafé.

Vanuit Lunchcafé op de Vrolijkheid is er zicht op de ZBC-hal, de locatie waar in het zaalseizoen trainingen en wedstrijden van Oranje-Zwart plaatsvinden. Vooral na de recente verbouwing van het café is het aangenaam verblijven in de Landstede ZBC-hal voor leden, ouders en ook tegenstanders. Voorzitter van Oranje-Zwart, Kasper Herrewijn, geeft aan: ‘Sporten, ontspanning en ontmoeten gaan hier mooi hand in hand. Iets wat goed past bij onze vereniging’.