Studenten Zone.college maken draagbaar bruidswerk op Floriade

Foto van auteur

Foto: Zone.college

Zwolle – Derdejaars studenten van de mbo-opleiding Green design, voorheen Bloem, groen & styling, waren afgelopen woensdag druk aan het werk op de Floriade. Voor hun laatste integrale opdracht maakten ze een draagbaar bruidsarrangement.

De studenten kregen de opdracht om een bruidsarrangement te maken dat past bij een modeontwerper. Het arrangement moest tijdens een modeshow bij een bruidsjurk gedragen kunnen worden. En het mocht geen boeket zijn maar een hoofddecoratie, lichaamsdecoratie of losse accessoire.

De studenten gingen op het terrein van de Floriade aan de slag met de opdracht. Dit deden ze in ‘The Green House’, de plek om noviteiten te tonen aan het publiek. Toen de arrangementen klaar waren liepen de studenten over het terrein van de Floriade om hun werk aan bezoekers van de Floriade te laten zien.

Karin Pullen, voorzitter van het College van Bestuur van Zone.college: “Wat een feest om onze studenten te ontmoeten op de Floriade. Ik ben onder de indruk van hun vakmanschap en creativiteit. Ook de bezoekers van de Floriade waren vol lof over de fantastische creaties en vroegen spontaan om selfies met onze studenten. Een terecht compliment voor zowel onze studenten als onze collega’s!”

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)