Zwolse zwemvereniging ZV 44 promoveert naar landelijke Eredivisie

Foto van auteur

ZV 44

Zwolle – De Zwolse zwemvereniging ZV 44 heeft afgelopen zaterdag het laatste deel van de Nationale KNZB Zwemcompetitie gezwommen voor seizoen 2021 – 2022. Het ijzersterke competitieteam heeft ook deze ronde prima gezwommen en zich van haar sterkste kant laten zien.

Gedurende het zwemseizoen wist het competitieteam een stabiele en landelijk vierde plek te behouden in het klassement van de Eerste Divisie. De verwachtingen in deze finaleronde waren hooggespannen, omdat ook afgelopen zondag nog wedstrijden gezwommen werden in de Eerste Divisie.

Inmiddels is het duidelijk: ZV 44 heeft de vierde plek in het eindklassement behouden en zal daarmee in het nieuwe zwemseizoen uitkomen in de hoogste klasse bij het zwemmen, de landelijke Eredivisie.

Bijzonder feit is dat ZV 44 gedurende haar zevenjarig bestaan elk jaar is gepromoveerd, een uitzonderlijke prestatie voor een jonge zwemvereniging, die de promotie naar de eredivisie extra feestelijk maakt. Zwemmers en trainers kijken vol trots terug op een succesvol en zeer gezellig zwemseizoen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)