Grote Outlet Expo naar Zwolle

Foto van auteur

Zwolle – Goed nieuws voor alle koopjesjagers en andere Nederlanders die hun koopkracht zien dalen. Groothandelaren, detaillisten, grootwinkelbedrijven en postorderbedrijven verkopen in juni 2009 op vier grote locaties hun magazijnoverschotten, restantpartijen en showmodellen aan de consument. Van 19 t/m 21 juni zal de IJsselhallen in Zwolle de Outlet Expo ontvangen.

Dit evenement biedt de verkopende partijen de mogelijkheid om de vaak overvolle magazijnen met voorraden leeg te verkopen en de kans aan de consument om tegen een zeer lage prijs nu eindelijk die ene spijkerbroek of dat ene fototoestel te kopen. Op de Outlet Expo zal de consument vooral de bekende A-merken tegenkomen. Deze kan dus net voor aanvang van de zomer tegen zeer lage prijzen het hele gezin en huis in het nieuw zetten, voor een fractie van de reguliere aankoopprijs. De organisatie verwacht tienduizenden bezoekers op de expo.

Het aanbod is van grote diversiteit. Zo kan men terecht voor o.a. merkkleding en schoenen, tassen en lederwaren, sportartikelen, huishoudelijke artikelen, audio- en video, maar ook voor bedden, meubels, vloeren, badkamers en nog veel en veel meer.

De Outlet Expo is elk weekend geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Entreekaarten kunnen worden gekocht via internet voor € 3,00. Tevens krijgen de bezoekers 50% korting op de parkeerkosten.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)