Krachtcentrale nieuwe partner Landstede Hammers

Foto van auteur

Aleksandar Todorov (algemeen manager Landstede Hammers) en Dennis Compaijen (Krachtcentrale)
Foto: Landstede Hammers

Zwolle – Landstede Hammers en Krachtcentrale gaan met ingang van het nieuwe seizoen samenwerken. Als Official Partner gaat Krachtcentrale de Zwolse club begeleiden op het gebied van fysiotherapie. Met deze samenwerking zetten de Hammers een volgende stap in de professionalisering van de begeleidingsstaf.

Aleksandar Todorov, algemeen manager van Landstede Hammers, is blij met de samenwerking. “Vorig jaar hebben we een start gemaakt met ons driejarenplan. In dit plan hebben we op verschillende gebieden onze ambitie uitgesproken. Op sportief gebied willen we competitief zijn en spelen in de top van de BNXT League. Een belangrijke voorwaarde voor sportief succes is dat de belastbaarheid van onze spelersgroep hoog is en dat we de kans op blessures zoveel mogelijk tot een minimum beperken. Door deze samenwerking zetten we nog nadrukkelijker in op blessurepreventie en het verhogen van de belastbaarheid van de spelersgroep.”

Dennis Compaijen is namens Krachtcentrale eveneens verheugd dat beide partijen elkaar gevonden hebben. “De samenwerking met de Hammers past prima in onze ontwikkeling. Sinds we onze intrede in Victorium hebben gemaakt, zitten we midden op de topsportboulevard van Zwolle en zien we dat de topsport in Oost-Nederland ons goed weet te vinden. Op dit moment begeleiden we onder andere topsporters van het Reggeborgh Marathonteam en Bas Tietema. Dat we nu ook een samenwerking met de Hammers aangaan, is een logische vervolgstap gezien onze ambities en expertise.”

Jeugdafdeling

De samenwerking tussen de Hammers en Krachtcentrale heeft ook een positieve invloed op de Basketball Academy Zwolle. Zo worden alle jeugdspelers van CSE Landstede Hammers komend seizoen intensief begeleid door Krachtcentrale. Onderdeel van deze begeleiding zijn de zogeheten screenings aan het begin, tijdens de winterbreak en aan het einde van het seizoen.

Ton Grit, manager van CSE Landstede Hammers: “Als jeugdopleiding zijn wij erg content met de vernieuwde medische structuur zoals we die vorm hebben gegeven binnen de samenwerking met Krachtcentrale. We gaan op deze manier mee in de professionaliseringslag rond het eerste team en creëren één lijn in het fysieke/medische beleid binnen de club. Zo kunnen we de sporters nog beter voorbereiden op een carrière als topsporter.”

Foto's 2
Krachtcentrale nieuwe partner Landstede Hammers - Foto: Landstede Hammers
Foto: Landstede Hammers
 Aleksandar Todorov (algemeen manager Landstede Hammers) en Dennis Compaijen (Krachtcentrale) - Foto: Landstede Hammers
Aleksandar Todorov (algemeen manager Landstede Hammers) en Dennis Compaijen (Krachtcentrale)
Foto: Landstede Hammers

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)