Nieuw in Zwolle: Show de Knetter Festival

Foto van auteur

Zwolle – Show de Knetter Festival wordt op 9 juli voor de eerste keer georganiseerd in Zwolle. Het festival biedt een podium voor jong muzikaal talent. Zowel bekende muzikanten als amateurmuzikanten treden op.

Met diverse optredens en muziekworkshops sluit Zwolle Presents het schooljaar goed af. Er komen drie podia waar de hele dag door diverse optredens te zien zijn. Er worden verschillende muziekworkshops gegeven en je kunt allerlei instrumenten uitproberen. Er komt ook een fotostudio waar bezoekers met hun instrument gefotografeerd kunnen worden. Daarnaast zijn er diverse eet- en drinkgelegenheden en is er klein vermaak, zoals een springkussen, schminken en een grabbelton.

Het festival vindt plaats in Zwolle aan de Grote Voort 10. Amateurmuzikanten zullen verspreid over de dag optreden op diverse podia. Naast de verschillende amateuroptredens treden ook bekende artiesten uit de omgeving op, zoals GIRLSGIRLSGIRLS, Sanne&Sara en het Medan Trio. Aan klassieke muziek zal het ook niet ontbreken.

Het Show de Knetter Festival biedt ook een podium voor jong muzikaal talent. Hierbij krijgen amateurmuzikanten de kans om podiumervaring op te doen en een fanbase op te bouwen. Dit is de kans om op te treden naast professionele artiesten. Het festival biedt een veilige omgeving waarin ruimte is voor ontwikkeling.

De ticketverkoop van het Show de Knetter Festival is van start gegaan. De tickets zijn online verkrijgbaar voor € 9,50 via www.showdeknetter.nl. Tickets aan de deur zijn € 12,00.