Inloopbijeenkomst voor betrokkenen schietincident McDonald’s Zwolle-Noord

Foto van auteur

Foto: Peter Denekamp

Zwolle – De liquidatie bij McDonald’s in Zwolle-Noord is inmiddels acht weken geleden. Deze gebeurtenis heeft veel impact gehad op bezoekers en personeel die getuige waren van het schietincident.

De gemeente Zwolle wil deze mensen ondersteunen. Ze organiseert daarom een inloopbijeenkomst, uitsluitend bedoeld voor bezoekers en personeel van de McDonald’s. Gemeente Zwolle: “Velen van hen zitten nog in het verwerkingsproces van verdriet, angsten of zelfs trauma. Het kan voor de verwerking fijn zijn om na enige tijd nog eens met andere aanwezige bezoekers en personeel samen te zijn en in gesprek te gaan.”

De gemeente begrijpt dat behoefte aan het samenkomen niet voor iedereen gelijk is. Wie deze behoefte wel heeft is welkom op woensdagavond 1 juni tussen 19.00 en 21.00 uur in Hotel Lumen. Gemeente Zwolle, McDonald’s, politie en Slachtofferhulp NL staan klaar om bezoekers te ontvangen en deze avond te begeleiden.

Wie vragen heeft over deze bijeenkomst, kan deze mailen naar: Inloopbijeenkomst_nazorg@zwolle.nl. Ook kunt u via dit mailadres aangeven of u komt, maar dat is niet verplicht.