Werkzaamheden aan de Ceintuurbaan vanaf 30 mei

Foto van auteur

Foto: Stockfoto

Zwolle – Op verschillende plekken aan de Ceintuurbaan wordt vanaf 30 mei gewerkt. De weg moet hiervoor (deels) worden afgesloten.

In de week van 30 mei tot en met 3 juni wordt er geasfalteerd op de Ceintuurbaan, op het gedeelte tussen de Oldeneelallee en voorbij kruising de Boerendanserdijk. Hierdoor is de Ceintuurbaan op deze gedeelten tussen 19.00 en 6.00 uur afgesloten in de rijrichting van de N35 naar de A28. Ook is een aantal kruisingen afgesloten in deze rijrichting. De kruisingen Dr. Van Heesweg – Tesselsschadestraat en Kuyerhuislaan – Wipstrikkerallee blijven open.

Tijdens de werkzaamheden gelden de volgende omleidingsroutes:

  • Verkeer naar de A28: Oldeneelallee – IJsselallee
  • Verkeer naar Isala / Oosterenk: Oldeneelallee – Marsweg – Leo Majorlaan – Wipstrikkerallee – Meppelerstraatweg – Ceintuurbaan – linksaf naar Dr. van Heesweg
  • Verkeer naar Berkum / Vrolijkheid: Oldeneelallee – Marsweg – Leo Majorlaan – Wipstrikkerallee – Meppelerstraatweg – Oude Meppelerweg – Rechterland

In de week van 7 juni tot en met naar verwachting 10 juni worden er kabels hersteld op de Ceintuurbaan, ter hoogte van de A28. Hierdoor zijn de verkeerslichten uitgeschakeld. Verkeersregelaars begeleiden het verkeer overdag en ’s avonds tot uiterlijk 22.00 uur. Daarnaast is een rijstrook afgesloten en geldt er een snelheidsbeperking.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)