Leger des Heils vult vakantietasjes voor Zwolse kinderen in armoede

Foto van auteur

Zwolle – Het Leger des Heils organiseert een actie voor gezinnen in Zwolle die leven in armoede. Het betreft een op de tien gezinnen, aldus het Leger des Heils. Deze gezinnen kunnen niet op vakantie, uit eten, hun kinderen laten sporten of een dagje uit.

De zomervakantie is een lange periode voor deze kinderen. Het Leger des Heils organiseert daarom een actie voor deze gezinnen: een vakantietasje vol met originele spulletjes, speciaal voor de zomerperiode. De tasjes zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 7 tot 10 jaar.

Op vrijdag 24 juni worden de tasjes uitgedeeld aan deze gezinnen via de afdeling Jeugdbescherming en Reclassering en de Bij Bosshardt-locatie (buurthuiskamer) in Zwolle.

Inmiddels is al een aardig bedrag opgehaald om de tasjes te vullen, meldt het Leger des Heils. “Maar we zijn er nog niet. In totaal hebben we 1800 euro nodig! Helpt u mee? Dan kunnen we maar liefst 150 kinderen blij maken met zo’n tas. Er worden 75 tasjes voor jongens en 75 tasjes voor meisjes gevuld met leuke vakantiespullen.”

Susan Pul, coördinator van de buurthuiskamer in Zwolle: “We willen gezinnen op deze manier een steuntje in de rug geven en laten zien dat er ook aan hen wordt gedacht! Daarom vinden we deze actie zo belangrijk. Elke donatie is welkom!”.

Doet u mee en wilt u deze kinderen verrassen? Geef dan nu! U kunt een bedrag doneren via de actiepagina: https://www.actielegerdesheils.nl/actie/susan-pul

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)