avPEC1910 lopers verkennen parcours Zwolse halve marathon

Foto van auteur

Zwolle – Atletiekvereniging avPEC1910 Zwolle heeft een hardloop-clinic afgerond voor de 4 Engelse mijl en halve marathon die zaterdag in Zwolle op het programma staan. Er deden dit jaar zo’n 130 lopers mee aan de clinic.

Mariëlle Supèr-Eikenaar, die samen met een team van trainers de clinic organiseerde: “Verdeeld over acht groepen werd in twaalf weken toegewerkt naar deelname aan het gezelligste hardloopfestival van Nederland door de historische Zwolse binnenstad. De groepen trainden ieder op hun eigen niveau, waarbij de een zich richt op het lopen van een persoonlijk record en de ander op het goed uitlopen van de afstand.”

Mariëlle Supèr-Eikenaar: “Naast de begeleiding die de trainers van avPEC1910 bieden in het trainen op een schema en looptechniek, is er veel gezelligheid en verbondenheid in de groepen. Een vast onderdeel van het programma is het verkennen van het parcours met als afsluiting een gezamenlijk terrasbezoek op de Grote Markt, waar straks met het passeren van de finish het eindelijk doel bereikt hoopt te worden. De lopers van avPEC1910 zijn klaar voor ‘de dag’ en kijken uit naar een fantastisch evenement!”

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)