Younes Taha El Idrissi tekent bij PEC Zwolle

Foto van auteur

Stadion PEC Zwolle
Foto: Hans van Eijsden

Zwolle – Younes Taha El Idrissi heeft een contract getekend bij PEC Zwolle. De pas 19-jarige aanvallende middenvelder komt over van FC Volendam, waar hij in de beloftenploeg speelde. Taha tekent voor twee seizoenen met een optie voor nog een jaar.

Taha El Idrissi kwam vorig jaar zomer via De Volewijckers terecht bij FC Volendam. Daarvoor speelde de middenvelder ook al een geruime periode in de jeugdopleiding van de kersverse promovendus.

Younes Taha El Idrissi: ,,PEC Zwolle heeft me vaak zien spelen en heeft hele concrete interesse getoond. Ik heb enkele gesprekken gevoerd met de club en dat versterkte mijn beeld wat ik had van de club. PEC Zwolle is een mooie club die aantrekkelijk en aanvallend voetbal wil spelen. Dat past helemaal in mijn straatje en daarom heb ik besloten om mijn carrière hier voort te zetten.”

Technisch directeur Marcel Boudesteyn: ,,Younes is een onvervalste linkspoot die zijn tegenstander graag opzoekt en zowel in aanvallend als verdedigend opzicht bereid is om veel werk te verrichten. Met zijn kwaliteiten en arbeidsethos heeft Younes de technische staf overtuigd van zijn kunnen. Nu is het aan hem om ook aan te haken bij de eerste selectie en de volgende stap in zijn ontwikkeling te maken.”

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)