De Dijk voor de allerlaatste keer naar Hedon

Foto van auteur

Foto: Geertjan Kuper

Zwolle – Liefhebbers van De Dijk kunnen dinsdag 8 november omcirkelen in hun agenda, want dan staat deze Nederpopgroep voor de allerlaatste keer in Hedon. De iconische Amsterdamse band neemt dit jaar uitgebreid afscheid en slaat Zwolle uiteraard niet over.

Gedurende hun lange carrière stond de band met Huub van der Lubbe een groot aantal keren in een uitverkocht Hedon en gaven ze tal van memorabele shows. Zo viel de stroom eens uit in een groot deel van Zwolle, waaronder Hedon, en speelde De Dijk akoestisch en bijgelicht door zaklantaarns verder tot de lampen weer aangingen.

Zo zijn er tal van prachtige verhalen over deze band die in Zwolle een grote groep fans heeft. Zeker hun allerlaatste show in Hedon belooft een speciale avond te worden.

Sinds de oprichting in 1981 maakte De Dijk meer dan negentien albums, ontvingen ze alle belangrijke onderscheidingen van de Nederlandse popmuziek. De Nederlandstalige popformatie met grote hits als Bloedend Hart, Als Ze Er Niet Is, Dansen Op De Vulkaan en Mag Het Licht Uit is altijd een garantie voor een groot feest.

De kaartverkoop voor het optreden start woensdag 22 juni om 10.00 uur via de website van Hedon en via Plato Zwolle.