TalentStad haalt ruim 16.000 euro op voor Ronald McDonald Huis Zwolle

Foto van auteur

Podium HomeRide 2022

Zwolle – Een groep sportieve onderwijsmedewerkers van TalentStad heeft dit weekend deelgenomen aan de HomeRide, een fietstocht van 500 kilometer voor het goede doel. TalentStad heeft 16.217 euro ingezameld voor het Ronald McDonald Huis.

Een team van zestien wielrenners van TalentStad Beroepscollege en Praktijkonderwijs heeft meegedaan. De opbrengst van de fietstocht komt volledig ten goede aan een zelfgekozen Ronald McDonald Huis of vakantiehuis. TalentStad heeft gefietst voor het Ronald McDonald Huis Zwolle. Directeur Jan Dobben heeft zelf ook meegedaan aan de HomeRide: “We zijn onwijs moe, maar supertrots op deze prestatie en willen iedereen bedanken voor alle donaties.”

Met elkaar iets geweldigs neerzetten, elkaar erdoorheen slepen, lachen, bikkelen, doorbijten en vechten tegen de elementen. Dat is HomeRide. Samen werd een prachtige teamprestatie neergezet door 500 kilometer te fietsen in 24 uur om zo geld in te zamelen. Naast de lange afstand was het een extra uitdaging dat je ’s nachts fietst, want HomeRide wordt non-stop verreden. “De zorg voor een ernstig ziek kind gaat immers ook non-stop door,” aldus TalentStad.

Het Ronald McDonald Huis is een hartverwarmend initiatief voor ouders met een ziek kind. Zo kunnen ouders altijd dichtbij de ziekenhuizen zijn en scheelt het hen vaak veel reistijd en zorgen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)