Diferdio Misidjan tekent bij PEC Zwolle

Foto van auteur

Stadion PEC Zwolle
Foto: Hans van Eijsden

Zwolle – PEC Zwolle heeft Diferdio Misidjan vastgelegd. De rechtervleugelverdediger van 18 jaar heeft voor één seizoen getekend in Overijssel. Daarnaast heeft PEC Zwolle de optie om het contract met nog eens een jaar te verlengen.

Misidjan doorliep een groot gedeelte van de Ajax-opleiding, maar deed daar eind vorig seizoen de deur achter zich dicht. Vanaf de eerste training mocht Misidjan, het neefje van voormalig PEC Zwolle-speler Virgil Misidjan, zich bij PEC Zwolle laten zien en dat heeft de speler overtuigend gedaan, met een contract als beloning.

Diferdio Misidjan: “Toen ik de mogelijkheid kreeg aangeboden om bij PEC Zwolle mee te trainen hoefde ik niet lang na te denken. Ik heb deze kans met beide handen aangegrepen. Ik wilde me vanaf dag één laten zien aan de trainers en dat is gelukt. Natuurlijk is dit pas het begin, want ik wil natuurlijk ook minuten gaan maken in het komende seizoen. Daarover heb ik goede gesprekken gevoerd. Ik weet wat er van me verwacht wordt en zal alles geven om dat doel te bereiken.”

Marcel Boudesteyn: “We hadden Diferdio al vaker zien spelen en toen bekend werd dat hij bij Ajax vertrok, hebben we hem uitgenodigd om de voorbereiding bij ons aan te sluiten. Hij is nog hartstikke jong en heeft nog veel te leren, maar daar staat tegenover dat Diferdio met zijn kwaliteiten de technische staf heeft overtuigd van zijn kunnen. Van de meer ervaren jongens moet hij nu de fijne kneepjes gaan leren.”

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)