SOOZ heeft Bestuur Van Balen gekozen

Foto van auteur

Vlnr: Inge Rietberg (algemeen lid), Floor van Herwijnen (secretaris), Yvette Staring (penningmeester), Joppe Hulshof (vicevoorzitter) en Arnold van Balen (voorzitter)
Foto: Ingezonden foto

Zwolle – Het Studenten Overleg Orgaan Zwolle (SOOZ), de belangenbehartiger voor de Zwolse student, heeft een nieuw bestuur gekozen. Studenten kunnen voor alle zaken die hen aangaan bij het SOOZ terecht.

Op 13 juli heeft de Algemene Ledenvergadering van SOOZ ingestemd met de benoeming van Bestuur Van Balen. Vanaf 1 september zullen zij de stem van de Zwolse studenten gaan vertegenwoordigen. Arnold van Balen gaat als voorzitter leiding geven aan het nieuwe bestuur, bestaande uit vicevoorzitter Joppe Hulshof, secretaris Floor van Herwijnen, penningmeester Yvette Staring en algemeen lid Inge Rietberg.

De nieuwe voorzitter geeft aan dat het nieuwe bestuur veel zin heeft in komend jaar: “Ik kijk erg uit om samen met het bestuur aan de slag te gaan om de belangen van studerend Zwolle te behartigen. We willen de mooie wegen die het voorgaande bestuur is ingeslagen voortzetten en nieuwe kansen en mogelijkheden ontdekken en mee aan de slag gaan. Tot slot nog mijn complimenten naar de wervings- en sollicitatiecommissie voor het samenstellen van ons vijfkoppige bestuur voor komend collegejaar. Ook dank naar het huidige bestuur voor de prettige overdracht. We kunnen bijna niet wachten om vanaf 1 september van start te mogen.”

De komende weken maakt Bestuur Van Balen zich klaar om het stokje over te nemen van Bestuur Ruesink, waarvan de termijn op 1 september eindigt.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)