Davy van den Berg tekent tweejarig contract bij PEC Zwolle

Foto van auteur

Stadion PEC Zwolle
Foto: Hans van Eijsden

Zwolle – PEC Zwolle versterkt de selectie met Davy van den Berg. De 22-jarige middenvelder komt over van FC Utrecht en tekent voor twee jaar, met een optie voor een extra jaar. De geboren Udenaar doorliep de jeugdopleiding van PSV alvorens hij de overstap maakte naar FC Utrecht.

Davy van den Berg: ,,Ik ben 22 jaar en zit vol ambitie. De interesse deze zomer maakte dat ik een bewuste keuze kon maken voor een nieuwe club. Ik volg het voetbal op de voet en kende PEC Zwolle natuurlijk vrij goed. De speelstijl van de club is voor een speler zoals ik zeer aantrekkelijk. In de gesprekken met de trainer en technisch directeur werd niet alleen duidelijk wat de club van mij verwacht als speler, maar ook hoe de club leeft. Zondag begint het echte werk, en ik kan niet wachten.”

Technisch directeur Marcel Boudesteyn: ,,Davy is een speler die met name voor het middenveld is gehaald. Hij is een speler met veel loopvermogen, duelkracht en is doelgericht. We hadden hem al een tijdje op de radar en zijn dan ook blij dat hij voor ons heeft gekozen aangezien hij meerdere opties had.”

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)