Dahliavereniging Rondom de Peperbus houdt Open Dag

Foto van auteur

Dahliatuin Zwolle
Foto: Menno van Iperen

Zwolle – De dahliatuinen van Dahliavereniging Rondom de Peperbus staan in volle bloei. Zaterdag 3 september is er Open Dag tussen 10.00 en 15.00 uur. Iedereen kan een kijkje nemen op beide tuinen gelegen aan de Ruusbroecstraat en Park de Wezenlanden.

Dahliavereniging Rondom de Peperbus heeft twee tuinen in Zwolle: een tuin bij park Wezenlanden, naast de kinderboerderij, en een tuin aan de Ruusbroecstraat, tegenover de brandweer. Te zien zijn verenigingsbedden waar dahlia’s gekweekt worden voor boeketten die naar diverse zorginstellingen in Zwolle worden gebracht. Tevens hebben de leden van de vereniging een eigen bed waar zij hun dahlia’s verzorgen.

Op de Open Dag is worden dahlia’s en bloemstukken en verkocht en worden rondleidingen gegeven. Dahliavereniging Rondom de Peperbus: “Heeft u dahlia’s in uw eigen tuin en wilt u graag meer weten over de teelt? Of misschien lijkt het u leuk om lid te worden van de dahliavereniging? Kom dan naar de Open Dag. Wij vertellen u graag meer over de verzorging van deze veelzijdige, kleurrijke bloemen.”

Foto's 2
Dahliatuin Zwolle - Foto: Menno van Iperen
Dahliatuin Zwolle
Foto: Menno van Iperen
Dahliatuin Zwolle - Foto: Menno van Iperen
Dahliatuin Zwolle
Foto: Menno van Iperen

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)