Open Dagen Skivereniging Regio Zwolle

Foto van auteur

Skitraining
Foto: Ingezonden foto

Zwolle – Skivereniging Regio Zwolle organiseert in dit lustrumjaar een aantal Open Dagen om belangstellenden kennis te laten maken met hun skitraining. Deze training wordt ook wel Snowfit genoemd en is bedoeld als voorbereiding op de wintersport.

Sanny Kolkman, secretaris Skivereniging Regio Zwolle: “De Skivereniging Regio Zwolle bestaat uit enthousiaste mensen, die sportief bezig willen zijn en elkaar daarin stimuleren. Maar steeds meer niet-skiërs trainen bij ons vanwege het afwisselende trainingsaanbod en de gezellige sfeer.”

De Skivereniging Regio Zwolle is opgericht rond 1970 en viert op zaterdag 17 september haar vijftigjarig bestaan. De vereniging bestaat uit ongeveer tachtig leden. Ze richt zich op skitraining en verzorgt daarnaast een aantal gezellige activiteiten. Ook organiseert de Skivereniging Regio Zwolle jaarlijks een tiendaagse skireis naar een wintersportgebied. Komende winter gaat de vereniging met de bus naar Valtournenche in Italië.

Op zondag 11, dinsdag 13 en zaterdag 24 september starten de sneeuwfit-trainingen. Op dinsdag in de zaal, de andere dagen zijn er buitentrainingen in een bosrijke omgeving.

In het kader van het jubileumjaar wordt gestart met drie Open Dagen. Op de eerste training mag iedereen meedoen. Informatie over tijd, locatie en aanmelding staat op de website https://www.skiverenigingzwolle.nl.

Foto's 3
  - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Skitraining - Foto: Ingezonden foto
Skitraining
Foto: Ingezonden foto
  - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)