Webcafé elke donderdagochtend in Zwolle-Zuid

Foto van auteur

Foto: Pixabay

Zwolle – Bij SVI start vanaf 8 september een Webcafé. Elke donderdag van tien tot elf uur ’s morgens kunnen wijkbewoners van Zwolle-Zuid terecht voor vragen over digitale zaken.

Wie een een digi-vraag heeft kan langskomen. Je kunt zo binnenlopen, een afspraak maken is niet nodig. Geen vraag is te gek en de vrijwilligers van Webcafé helpen je graag verder. Heb je ook wel eens moeite met het versturen van een berichtje in WhatsApp? Wil je weten wat je nog meer kan doen met je iPad of tablet naast alleen foto’s maken? Hoe zit dat nou precies met Facebook of Instagram? Voor deze vragen is het Webcafé bij SVI in Zwolle-Zuid bedoeld.

Travers, WijZ en Stadkamer/Taalpunt merken dat er nog steeds veel mensen zijn die moeite hebben met de digitale ontwikkelingen. Vaak weten deze mensen ook niet waar ze terecht kunnen met hun vragen. Met het Webcafé willen Travers, WijZ en Stadkamer een laagdrempelige mogelijkheid bieden om digitaler te worden.

Bij het Webcafé zijn ervaren en enthousiaste vrijwilligers aanwezig om de vragen te beantwoorden en mensen te leren omgaan met de apparaten. Geen digi-vraag is te gek. Donderdag vanaf 10.00 uur staan koffie en thee klaar.

Het WEBCAFÉ vindt vanaf 8 september elke donderdag tussen 10.00 uur en 11.00 uur plaats bij SVI, IJsselcentraleweg 9 in Zwolle.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)