Eerste Padel Open toernooi van TVZ 750 met ruim 150 deelnemers

Foto van auteur

Vlnr: Bas Stolte en Edwin Oosterhof van TVZ 750 en Pascal Frederiks van Passie4Sports naast de padelbanen
Foto: Ingezonden foto

Zwolle – De Zwolse padel- en tennisvereniging TVZ 750 organiseert het eerste padeltoernooi Passie4Sports Padel Open. Meer dan honderdvijftig deelnemers hebben zich aangemeld.

Op vier padelbanen, waarvan twee nieuwe, kunnen zowel toeschouwers als deelnemers een fantastische padelweek verwachten met mooie wedstrijden. Er wordt op het vernieuwde padel- en tennispark van TVZ 750 gestreden in negen verschillende sterktecategorieën. Er zijn wedstrijden van Nederlandse topspelers tot licht-gevorderden en beginners. De wedstrijden beginnen maandag 5 september.

Er wordt gespeeld doordeweeks vanaf 18.15 uur en in het weekend starten de wedstrijden vanaf 9.30 uur. Op zaterdag 10 en zondag 11 september wordt per sterktecategorie gestreden om de ereplaatsen. Dat belooft nog meer spektakel.

Het padeltoernooi wordt georganiseerd op het padel- en tenniscomplex van TVZ 750 naast de atletiekbaan en aan het Zwartewater in Aa-landen. In april 2021 zijn hier twee padelbanen geopend, die al snel druk bezocht werden.

Padel is razendpopulair in Zwolle, vertelt TVZ’er en toernooicommissielid Bas Stolte. “Het afgelopen jaar hebben zich na de opening van die eerste twee banen bij TVZ meer dan driehonderd nieuwe leden aangemeld. Ook kunnen deze banen gehuurd worden door niet-leden. Daarom zijn nog eens twee banen gebouwd en hebben we nu vier padelbanen, waardoor we ook dit padeltoernooi voor de eerste keer kunnen organiseren.”

TVZ 750 is trots dat dit toernooi voor de eerste keer met zoveel deelnemers georganiseerd kan worden en met de ondersteuning van veel sponsoren. Als hoofdsponsor heeft de toernooicommissie Passie4Sports weten te strikken. Deze Zwolse kledingleverancier verzorgt al voor heel veel sportverenigingen hun officiële clubkleding, waaronder het eerste padelteam van TVZ.

Pascal legt uit waarom hij het toernooi ondersteunt. “Ik ben vorig jaar maart met mijn sportkledingbedrijf Passie4Sports begonnen, en ook in aanraking gekomen met padel. Ik heb vroeger nog bij TVZ getennist en later in Westenholte, maar ik ben nu wel verslaafd geraakt aan padel. Dus dat ik dit mooie toernooi ondersteun, is voor mij heel logisch.”

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)