MARCO POLO,de circusshow met hoogstaande acrobatiek

Foto van auteur

Het Nederlands publiek heeft het wereldberoemde Chinees Nationaal Circus enkele jaren moeten missen. Echter in februari 2007 zal het Chinees Nationaal Circus, tijdens een zeer exclusieve tour, eindelijk weer de Nederlandse theaters blij verrassen met haar onvergetelijke show ‘Marco Polo’. In 1271 trok Marco Polo al door China om al het moois van China te ontdekken maar in 2007 kunt u het met eigen ogen zien. Het circus zal ook in Zwolle te zien zijn, op 1 en 2 Februari zullen de IJsselhallen het decor zijn van deze bijzondere circusvoorstellingen.

 Het Chinees Nationaal Circus heeft in de loop der jaren vele gerenommeerde prijzen gewonnen en de artiesten en acts behoren tot de top van de wereld. Door de strakke regie en choreografie krijgt u een spectaculaire ‘ontdekkingsreis’ te zien met acrobatische hoogstandjes, artiesten die hun lichaam en voorwerpen op een ongelooflijke manier kunnen balanceren met daarbij een mix van top van lichaamsbeheersing, acrobatiek en muziek.

Meer info op de website Chinees Nationaal Circus

Dit circus is niet te vergelijken met een standaard circusact; met deze show wordt de kijker een reis vol actie, spanning en adembenemende acts geboden. De vijftig circusartiesten en acrobaten behoren tot de besten van de wereld, of dit nu jongleren, turnen, klimmen, balanceren of lichaamsbeheersing betreft. Jaarlijks is het Chinees Nationaal Circus een vaste act op het circusfestival in Monte Carlo (Monaco) en nu dankzij de wereldtournee ook te zien in Nederland. Deze onvergetelijke, exclusieve, betoverende show mag u dit seizoen dus zeker niet missen! 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)