Grote kledingruil in wijkcentrum Holtenbroek op 21 oktober

Foto van auteur

Zwolle – Duurzaam Holtenbroek, Meer doen met minder geld en Travers Welzijn Noord hebben de krachten gebundeld om een activiteit neer te zetten voor iedereen. Ze organiseren een grootschalige kledingruil, nu de winter voor de deur staat terwijl de portemonnees leeg raken en de energiecrisis nog niet ten einde is.

Stichting Meer doen met minder geld doet dit op kleine schaal al ruim zeven jaar met succes. Duurzaam Holtenbroek voegt er iets aan toe: namelijk het verstrekken van een tasje met spullen waarmee energie te besparen is. Travers Welzijn stelt de locatie beschikbaar en heeft een groot deel van de organisatie op zich genomen.

Op vrijdag 21 oktober van 14.00 tot 17.00 uur is het zover. Belangstellenden kunnen komen naar wijkcentrum Holtenbroek om kleding te ruilen. Het principe is simpel, je geeft iets, je neemt iets. Inbreng hoeft niet op de weegschaal. Het gaat om het delen, het doorgeven en er zijn voor elkaar. Wie niets heeft te geven, is evengoed welkom want er is tevens een weggeefhoek.