MyZwolle vraagt veel warme kleren, slaapzakken en geld voor Oekraïne

Foto van auteur

Overdracht twee Zwolse bussen in Oekraïne
Foto: Ingezonden foto

Zwolle – De winter staat voor de deur. In Oekraïne betekent dat veel regen, sneeuw en kou. Maya Muraviova, familie van Dorenda en Arjan Biel uit Zwolle, is een jonge Oekraïens-Nederlandse vrouw die dóór de linies heen bussen vol spullen brengt en op de terugweg mensen evacueert.

Waar zij komt zijn heel veel gebouwen kapot. Mensen leven op straat en is er geen verwarming, water en elektriciteit. MyZwolle heeft via sponsors diverse volgeladen auto’s, vier taxibusjes en twee stadsbussen afgeleverd. Maya en haar helden rijden spullen tot achter de vijandelijke linies en nemen mensen mee terug. Maya heeft jouw hulp nodig in de vorm van winterkleding, slaapzakken enzovoort. Maar ook geld voor diesel en onderhoud, want de auto’s móeten blijven rijden.

Wie warme kleding of slaapzakken enz. kan missen, wordt gevraagd om het te komen brengen. Want alles helpt. Iedere zaterdag van negen tot twaalf uur is MyZwolle aanwezig op hun locatie aan de Floresstraat 22 in Zwolle.

MYzwolle is een 100% vrijwilligersorganisatie en non-profit. Iedere euro gaat een-op-een via Maya en haar helden naar oorlogsgebieden in Oekraïne. Kijk voor een indruk op de socials (MyZwolle) of www.MyZwolle.nl

Doneren voor diesel kan via IBAN: NL50 RABO 0341 6879 60 t.n.v. Stichting MYzwolle

Foto's 2
Overdracht twee Zwolse bussen in Oekraïne - Foto: Ingezonden foto
Overdracht twee Zwolse bussen in Oekraïne
Foto: Ingezonden foto
Maya Muraviova in bezet gebied - Foto: Ingezonden foto
Maya Muraviova in bezet gebied
Foto: Ingezonden foto