Basisschool Ichtus krijgt wisselbeker van ZAC

Foto van auteur

Ties ontvangt wisselbeker van Roel Broeksma, secretaris ZAC
Foto: Ingezonden foto

Zwolle – ZAC is bij basisschool Ichthus geweest om de wisselbeker van het herfsttoernooi te overhandigen aan de directeur van de school. Woensdag om half elf riep de directeur de groepen die mee hebben gedaan bij elkaar voor de prijsuitreiking.

In zijn openingswoordje bedankte de directeur de twee studenten van Windesheim, Rick en Tirzah, voor de goed geregelde toernooien. Dit onder applaus van alle kinderen. Vervolgens kreeg Roel Broeksma als bestuurslid van ZAC het woord. Hij noemde de goede resultaten aan het voetbaltoernooi en het schaaktoernooi. Doordat de Ichtus aan alle categorieën heeft meegedaan en door hun goede resultaten is de Ichtus wederom de beste school rondom het Sportpark Jo van Marle.

Op verzoek van de directeur overhandigde Roel Broeksma de wisselbeker aan de winnaar van het schaaktoernooi groep 5-6. Schaakwinnaar Ties nam de bokaal in ontvangst onder gejuich van zijn schoolgenoten. Tot slot werd er een groepsfoto gemaakt van de kinderen en de organisatie. Het was een mooie afsluiting van een geslaagd herfsttoernooi van ZAC.