Prinses Bling nieuwe Hoogheid bij d’Oelewappers

Foto van auteur

Prinses Bling en adjudant Glitter
Foto: Ingezonden foto

Zwolle – Zaterdagavond was het zover: het prinsenbal van Carnavalsvereniging d’Oelewappers. Na drie jaar traden de Hoogheden Prins André en Prinses Femmy met hun adjudanten M&M af.

Dat was een prinsenpaar met maar liefst drie records op hun naam: langstzittende Hoogheden bij d’Oelewappers, eerste prinsenpaar van d’Oelewappers en langstzittend prinsenpaar van heel Sassendonk. Na de speeches en dankwoorden was het tijd voor hun abdicatie, oftewel aftreden. Met hun thema ‘de poppen aan het dansen’ gingen zij op ludieke wijze af door walsend met poppen van papier-maché het podium te verlaten.

Op deze avond werden ook twee nieuwe leden toegevoegd aan de Raad van 11 en vier nieuwe bestuursleden officieel geïnstalleerd.

Om elf over elf ’s avonds werd de nieuwe Hoogheid onder begeleiding van een drag queen optreden en het fluitjes-koor van de grootvorsten bekend gemaakt. Vol trots presenteert c.v. d’Oelewappers haar nieuwe Hoogheid: Prinses Bling, bijgestaan door haar adjudant Glitter.

Zoals hun opkomst al verraadt, is het thema komende carnavalsseizoen ‘Over de top!’.
Met de leus ‘Met Prinses Bling op kop gaan de Oelewappers over de top’ kan het niet anders dan een spetterend seizoen worden!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)