Kerstmarkt Berkumstede verplaatst naar vrijdag

Zwolle – De kerstmarkt op Driezorg-locatie Berkumstede ging afgelopen woensdag wegens omstandigheden niet door. De kerstmarkt is verplaats naar vrijdag 16 december van twee tot vijf uur ’s middags. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom.

Er zijn leuke activiteiten te doen in het restaurant van Berkumstede. Je kunt een draai geven aan het Rad van Avontuur en leuke prijsjes winnen. Of meedoen aan andere raadspelletjes. Ook kunt u een foto voor een kerstkaart van uzelf laten maken. Struin daarna onze kraampjes af voor kerstspullen, (kerst)kaarten, brei- en haakartikelen en nog veel meer.

Uiteraard is er ook aandacht voor de innerlijke mens. Er worden verse knieperties gebakken en ook voorgebakken zijn ze te koop. Daarnaast zijn er allerlei andere versnaperingen, zoals oliebollen, snert, glühwein, koffie, thee, limonade en koek. Kortom, een mooi moment om elkaar te ontmoeten en samen wat leuks te doen.

De opbrengst van de Kerstmarkt gaat naar de Belevingstuin van woonzorgcentrum Berkumstede.

Wilt u een gift geven aan de Belevingstuin? Dat kan via NL36 RABO 0167 8987 44 t.n.v. St. Driezorg o.v.v. Belevingstuin Berkumstede Driezorg.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)