Een wens doen voor een andere Zwollenaar bij de Wensboom

Wensboom 2019
Foto: Jan van der Meulen

Zwolle – December is een maand om extra lief te zijn voor elkaar. Voor SamenZwolle reden om de Wensboom opnieuw naar Zwolle te halen.

In samenwerking met de Zwolse ondernemer Sander Dol is een grote dennenboom in de Luttekestraat geplaatst en kan iedere Zwollenaar, jong of oud, langskomen om een wens te doen voor een ander. Ken jij iemand die wel een verrassing kan gebruiken, iemand die iets extra’s verdient? Kom op zaterdag 17 of zondag 18 december tussen elf en vijf uur naar de Wensboom en doe een wens voor een dierbare.

Onder het genot van warme chocolademelk kun je jouw wens in de boom hangen. Heb jij iemand in jouw omgeving die wel iets extra’s kan gebruiken? Grappige wensen, liefdevolle wensen, emotionele wensen, onbaatzuchtige wensen: ze mogen allemaal in de Wensboom. Van een bosje bloemen tot een dagje weg.

Van 19 tot 25 december wordt gekeken welke wensen in vervulling gebracht kunnen worden. Diverse Zwolse ondernemers en de Gemeente Zwolle gaan helpen om wensen waar te maken. Wanneer jouw wens wordt uitgekozen, neemt de organisatie persoonlijk contact met je op. Zondag 8 januari om elf uur vindt de uitreiking plaats in theater Odeon in Zwolle.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)