Bruisende jubileumfeesten bij 66 jaar Eileuvers op 4 februari

Eileuversnest
Foto: Peter Denekamp

Zwolle – Carnavalsvereniging De Eileuvers viert in het carnavalsseizoen 2022/2023 haar 66-jarig jubileum. Stads- en Eileuverprins LIBRA I en Jeugdprinses Maeghan en hun adjudanten lopen voorop en staan vooraan bij de festiviteiten.

De carnavalsvereniging organiseert zaterdagmiddag 4 februari in de foyers van Theater De Spiegel een grootse carnavalsreceptie. Het voltallige bestuur en hof zullen aanwezig zijn om de felicitaties in ontvangst te nemen. “Aanwezig zullen zijn genodigden, verenigingen en ieder die komen wil om te proosten op het jubileum, de mooie historie en de toekomst,” aldus De Eileuvers. Voor de jeugd is er een leuke speelplek.

De entree is gratis, aanmelden kan via secretariaat@eileuvers.nl. Het programma wordt muzikaal ondersteund door ‘De Koning van de Polonaise’ Ronnie Ruysdael, Raymond Smit en Mike Appelhof.

Op zaterdagavond staat een groot jubileumfeest op het programma, ook in theater De Spiegel. De deuren van het theater gaan hiervoor weer open om 19.00 uur. Om 20.15 uur vangt het officiële programma aan in de Mateboerzaal.

Het muzikale entertainment wordt verzorgd door Martijn Fischer, Rik Elings en Barbara Lok, C.I.C.K. (song en dance academie), LEAD (topcoverband), Mike Appelhof, Raymond Smit, DJ Sporie-Verdorie-SilentDiscoShow en 103 dB (evenementenband.) Tickets voor deze avond zijn verkrijgbaar voor € 17,50 inclusief drie consumpties, via https://zwolsetheaters.nl/programma/carnavalsvereniging-de-eileuvers

Vaste waarde in de aanloop naar het carnaval is ‘Het Seniorencarnaval’, maar door overvolle evenementenagenda’s is dit voor één keer geïntegreerd in de jubileumavond. Wees welkom in De Soos op de eerste verdieping van het theater met een advocaatje, een blauw handje, Hollandse hapjes en entertainment.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)