Waterschap houdt Waterborrel om vakmensen te werven

Foto: WDODelta

Zwolle – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) houdt op donderdag 26 januari een ‘Waterborrel’. Het is een laagdrempelige kennismakingsborrel op het hoofdkantoor in Zwolle, bedoeld voor iedereen die nieuwsgierig is naar werken bij het waterschap.

WDODelta is een van de grootste waterschappen van Nederland en staat de komende jaren voor stevige uitdagingen. Het veranderende klimaat vraagt om aanpassingen in het takenpakket en slimme oplossingen op het gebied van waterbeheer. Daar wordt al volop aan gewerkt, aldus het waterschap, maar nieuwe, ambitieuze medewerkers zijn hierbij nodig.

Rosanne van der Slink, HRM-adviseur bij WDODelta, is een van de organisatoren van de vacatureborrel: “Veel mensen die voor het eerst bij ons komen, reageren verrast op de omvang en de technische specialisatie van onze werkzaamheden. Tijdens de borrel hopen we hier een goed beeld van te geven. Dit kan interessant zijn voor iedereen die zich wel eens afvraagt of werken bij het waterschap bij hem of haar past, maar voor wie een directe sollicitatie nog als een brug te ver voelt.”

Het waterschap meldt dat bij de borrel diverse medewerkers van het waterschap aanwezig zijn. “Behalve uitleg over de werkzaamheden van WDODelta, vertellen zij ook meer over de manier waarop het waterschap is georganiseerd en de uitdagingen waar het de komende jaren voor staat. Uiteraard krijgen bezoekers informatie over de vacatures waar WDODelta nieuwe mensen voor zoekt.”

De borrel op 26 januari start om 16.00 uur en duurt tot ongeveer 19.00 uur. Later dan 16.00 uur aanschuiven is geen probleem, aldus het waterschap. Voor de organisatie is het prettig om je aan te melden via daarkomtmeerbijkijken.nl/waterborrel.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)