Jeugdtheaterschool Zwolle ontvangt 5000 euro van Lionsclub Zwollerkerspel

Foto van auteur

Jeugdtheaterschool Zwolle

Zwolle – Jeugdtheaterschool Zwolle heeft zondag 5000 euro ontvangen van Lionsclub Zwollerkerspel. De cheque werd uitgereikt tijdens het Lions Nieuwjaarsconcert in theater De Spiegel in Zwolle. Door corona kon dit concert niet plaatsvinden in 2020 en 2021.

Met het Lions Nieuwjaarsconcert wordt jaarlijks een goed doel in Zwolle ondersteund. Ditmaal was dat Jeugdtheaterschool Zwolle, die het bedrag gaat gebruiken voor de voorstelling ‘Draag’, die ongeveer vijftien keer wordt opgevoerd voor de kinderen in de groepen 4, 5 en 6 van het basisonderwijs. In ‘Draag’ wordt op kinderlijke wijze ingegaan op de dood. Hoe neem je afscheid van iemand en waar blijft die persoon dan? Het laat zien dat iedereen op een andere wijze met de dood omgaat.

Lions Nieuwjaarsconcert wordt georganiseerd door Lionsclub Zwollerkerspel en Leo Club Zwolle. Tijdens de 26e editie afgelopen zondag stond de volledig Zwolse muziekproductie ‘Sympathy for the devil’ op de planken. De voorstelling gaat over dé stijliconen van de swinging sixties en de muzen van de Rolling Stones, Marianne Faithfull en Anita Pallenberg. Een ongefilterd verhaal op de soundtrack van de Rolling Stones, gespeeld door Stones Sessions.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)