Inschrijving voor 10 Mijl van Zwolle-Zuid start 29 januari

Foto van auteur

10 Mijl van Zwolle-Zuid 2022
Foto: Peter Denekamp

Zwolle – Hardloopliefhebbers kunnen zich vanaf 29 januari inschrijven voor de twaalfde editie van de Edwin van Vilsteren Makelaars 10 Mijl van Zwolle-Zuid.

Dit evenement voor sportievelingen vindt plaats op 15 april. Verschillende doelgroepen kunnen meedoen: kinderen kunnen zich inschrijven voor de KidsRun en volwassenen voor de 5 en de 10 mijl. Vorig jaar maakte dit hardloopevenement in Zwolle-Zuid een doorstart onder leiding van een nieuw bestuur. Ook dit jaar zet hetzelfde bestuur zich in voor een nieuwe editie, die de lopers door het mooie buitengebied van Zwolle-Zuid leidt.

Sporten is gezond, voor zowel volwassenen als kinderen. Daarom heeft de KidsRun een vaste plek in het programma van de 10 Mijl van Zwolle-Zuid. Om te bevorderen dat zo veel mogelijk kinderen deelnemen, is besloten om dit jaar het inschrijfgeld voor de kids te verlagen. De organisatie hoopt dat er zo nog veel meer sportieve kids aan de start verschijnen.

Net als alle andere edities steunt de Edwin van Vilsteren Makelaars 10 Mijl ook dit jaar een aantal goede doelen. Voor de twaalfde editie zal financiële steun gaan naar de volgende drie goede doelen:

MyZwolle – zet zich in voor creëren van een wij-gevoel in de vorm van activiteiten en projecten die ertoe doen en zich richten op vrijheid. Momenteel richt zij zich vooral op het verzorgen van directe hulp in Oekraïne door middel van donaties, goederen, transport en menskracht.

Kids Zwolle – doel van Stichting Kids Zwolle is bewegingsactiviteiten te ontwikkelen en uit te voeren voor kinderen die (nog) niet terecht kunnen bij reguliere sportverenigingen.

Jeugdfonds Sport en Cultuur – ondersteunt kinderen en jongeren in de leeftijd van 4 tot 18 jaar die om financiële redenen niet kunnen sporten, en betaalt de contributie voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is om te sporten.

Inschrijving voor 10 Mijl van Zwolle-Zuid start op 29 januari om 12.00 uur via: www.10mijlvanzwollezuid.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)