Nieuw seizoen ArtEZ Chamber Music Sessions

ArtEZ Chamber Music Sessions 2020
Foto: Peter Denekamp

Zwolle – De succesvolle ArtEZ Chamber Music Sessions gaan weer van start. Vanaf maandagavond 13 februari kun je zeven avonden genieten van kamermuziek, uitgevoerd door studenten van de opleiding Klassieke Muziek van het ArtEZ Conservatorium in Zwolle.

De concerten beginnen om 19.00 uur in de Reulandzaal van het conservatorium en de toegang is gratis. De ArtEZ Chamber Music Sessions is een concertserie in de periode februari t/m april, waarbij de studenten in samenspel-verband laten horen waar ze dit schooljaar aan hebben gewerkt. De ensembles zijn vanaf het begin van het schooljaar intensief gecoacht door professionele musici. Het niveau is dus hoog.

Elke avond treden ensembles op in sterk uiteenlopende bezettingen en spelen zij muziek van componisten uit alle stijlperiodes, van Beethoven tot Shostakovich, van Bach tot Piazzolla, van Haydn tot Debussy.

Tijdens de Sessions strijden de ArtEZ-ensembles om een plek in de grote finale: The Best Of op dinsdagavond 23 mei. Een professionele jury selecteert de beste ensembles uit de dertig deelnemende ensembles voor een plek in dit feestelijke slotconcert. Ook kan het publiek een stem uitbrengen voor de publieksprijs.

Publiek is van harte welkom om te komen luisteren op:

Maandag 13 februari 19.00 uur

Donderdag 23 februari 19.00 uur

Woensdag 8 maart 19.00 uur

Vrijdag 17 maart 19.00 uur

Woensdag 12 april 19.00 uur

Donderdag 20 april 19.00 uur

Dinsdag 23 mei “The Best Of” om 19.00 uur

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)