Dick Krommenhoek trainer van v.v. SVI

Foto van auteur

Zwolle – De trainerscarrousel was al geruime tijd op gang maar bij SVI is de tijd genomen om het profiel goed helder te krijgen. Vanuit de BGV in samenspraak met de spelersraad heeft SVI afgelopen week overeenstemming bereikt met Dick Krommenhoek en zijn assistent Rob Nugter. Dick heeft bij Olde Veste laten zien te kunnen werken met een relatief jonge maar ambitieuze groep spelers die vooral uit eigen jeugd bestaat en daarom wordt verwacht dat Dick en Rob ook bij SVI passen.

De jeugd bij SVI krijgt altijd kansen en dat wil de vereniging graag zo houden. Dick is gewend te werken met zijn assistent Rob wat voor SVI een noviteit is. Nooit was er een assistent van buiten maar Dick en Rob hebben afgelopen jaren laten zien dat het echt een duo is en dat is in de gesprekken ook zo ervaren. Sociaal bewogen, duidelijk wanneer het moet, richting gevend wanneer gevraagd en tactisch sterk is waar de spelersgroep behoefte aan heeft en dat zit allemaal in dit duo.

Dick: “Ik ben blij met de uitdaging die Rob en ik bij SVI aan mogen gaan. Wij willen in samenwerking met de spelers en andere betrokkenen binnen de A-selectie toewerken naar een plezierig werkklimaat waarin we de juiste manieren willen vinden om de prestaties te verbeteren. Door duidelijke en haalbare doelstellingen na te streven op individueel niveau, per linie en uiteraard als team”. Het daarbij mogen werken met jonge, talentvolle en betrokken spelers maakt dat plaatje mogelijk compleet.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)