Lepeltje Lepeltje Zwolle dit jaar in Park de Wezenlanden

Foto van auteur

Lepeltje Lepeltje editie 2022
Foto: Arjen van der Zee

Zwolle – Lepeltje Lepeltje komt weer naar Zwolle. Wegens het succes in eerdere jaren verhuist het culturele foodfestival naar het grotere Park de Wezenlanden.

Van donderdag 15 juni tot en met zondag 18 juni komen de ingrediënten van Lepeltje Lepeltje samen: een prachtig park, kwaliteitseten, live muziek, een kinderprogramma en een mooie-dingen-markt. Dit alles opgezet in Park de Wezenlanden, waar Lepeltje Lepeltje alle ruimte heeft om vier dagen lang het beste naar de lente te brengen. Het festival is zoals altijd gratis toegankelijk.

Een zorgvuldig uitgedachte muzikale line-up mag hierbij niet ontbreken, aldus de organisatie van Lepeltje Lepeltje. Hedon stelt voor de komende editie een divers muzikaal menu samen, in samenwerking met Lepeltje Lepeltje. De line-up wordt binnenkort bekendgemaakt.

Yvonne Kuiper, programmeur bij Hedon: “De samenwerking met Lepeltje Lepeltje is zo fijn omdat onze neuzen dezelfde kant op staan. Samen hebben we goed voor ogen hoe we een heerlijk feest neerzetten en dat het een zonnig weekend moet worden. Lepeltje Lepeltje is een feestelijk weekend en dat stralen we uit in onze line-up.”

Lepeltje Lepeltje Zwolle
Donderdag 15 juni 16.00 – 23.30 uur
Vrijdag 16 juni 14.00 – 00.30 uur
Zaterdag 17 juni 12.00 – 00.30 uur
Zondag 18 juni 12.00 – 22.00 uur

Gratis toegankelijk voor iedereen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)