Joris Blom nieuwe hoofdtrainer SV Zwolle

Foto van auteur

Joris Blom bij JO13-1
Foto: Ingezonden foto

Zwolle – Joris Blom is komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van SV Zwolle. Hij volgt na de zomer Marco Onderberg op.

Met de 52-jarige Blom kiest SV Zwolle voor een trainer uit de eigen wijk Assendorp. Blom is in het verleden jeugdtrainer geweest bij SV Zwolle. Hij heeft van de ukkies tot de JO15 training gegeven bij de club, zegt SV Zwolle in een persbericht. Ook was hij actief in de technische commissie.

Joris Blom: “Dat maakt het voor mij ook zo speciaal omdat ik hier de kleinste jeugd heb getraind en nu het eerste. Omdat mijn kinderen hier van jongs af aan hebben gevoetbald en ik ook actief was, is SV Zwolle wel mijn club in Zwolle.”

Blom voetbalde zelf bij PH en CSV’28, bij die laatste club was hij ook actief als jeugdtrainer tot en met de JO17-1. Toen zijn oudste zoon Sam, die nu aanvoerder van het eerste elftal van SV Zwolle is, bij de club ging voetballen werd Joris jeugdtrainer bij SV Zwolle. Naast Sam speelt ook zoon Teun bij SV Zwolle, in het zaterdagteam van de club.

Momenteel is Joris Blom nog elftalleider bij Be Quick’28 JO17-1. Hij volgt na de zomer Marco Onderberg op, die Sportpark Marslanden na vier seizoenen verlaat. Onderberg is volgend seizoen hoofdtrainer bij zijn oude club Columbia in Apeldoorn.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)