Paasontbijt of paasbrunch voor het goede doel

Zwolle – Tafelronde 201 organiseert ook dit jaar weer een paasactie. De opbrengst van een paasontbijt of paasbrunch gaat naar het goede doel, Stichting Kind in Beeld. Deze organisatie organiseert activiteiten voor kinderen uit Zwolse gezinnen met een laag inkomen.

De kinderen krijgen dankzij de hulp van de stichting kans om zich te ontwikkelen en mee te doen aan activiteiten waar ze anders niet aan deel kunnen nemen. Bread Company en Bonbon Atelier A3 stellen samen met Tafelronde 201 en lokale partners paasontbijtjes en paasbrunches samen. “Het zijn producten van hoogwaardige kwaliteit. U kunt rekenen op een heerlijke en ambachtelijke maaltijd,” belooft Tafelronde 201.

“Het enige wat u zelf nog hoeft te doen is een kopje koffie zetten en een eitje koken. De verkoop van de paasontbijtjes en paasbrunches vindt plaats in de weken voor Pasen.” Een bestelling plaatsen kan via onderstaande link. De paasontbijtjes en paasbrunches worden op zaterdag 8 april in Zwolle thuisbezorgd.

Bestellen kan tot uiterlijk zondag 2 april via https://paasactie.eventgoose.com. Tafelronde 201 hoopt op uw steun en wenst u alvast smakelijk eten.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)