Vocalgroup On-Cue zoekt mannen die beetje kunnen zingen

Foto: Ingezonden foto

Vocalgroup On-Cue is op zoek naar mannen die muzikaal zijn en een beetje kunnen zingen. Op maandag 17 april organiseren ze om 20.00 uur een open repetitie in De Werkschuit aan de Rijnlaan.

On-Cue is een Zwolse vocal group met zeventien leden. Het koor studeert diverse pop-, rock- en jazzarrangementen in die ze enkele keren per jaar tijdens optredens ten gehore brengt. On-Cue staat onder leiding van dirigent Willem Jan van Asselt en repeteert elke maandagavond van 20.00 tot 22.15 uur.

De groep zingt vier- tot zes-stemmig en doet dat a capella of met ritme- en pianobegeleiding. Op het repertoire staan nummers van Caro Emerald, Electric Light Orchestra, Aerosmith, Billy Joel en Stevie Wonder maar ook van jazz legendes als Duke Ellington en Ella Fitzgerald. 

Mannen die graag zingen, van tenor tot bas, zijn welkom op de open repetitie. Aanmelden kan bij Petra van Dam door een mailtje te sturen naar p_a_m78@hotmail.com. Wie meer informatie wil kan bellen of appen met Hetty Hanekamp, haar telefoonnummer is  06 – 124 124 59.

Foto 1
Vocalgroup On-Cue zoekt mannen die beetje kunnen zingen - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)